(Bijna) klaar

Beste mensen,

Het is zover: ik ben klaar met het corrigeren. Na anderhalve week gezocht te hebben naar elke fout en zin die niet lekker liep, heb ik het vandaag afgemaakt. Soms was het nodig om mij te verplaatsen in de lezers om te kijken of een zin lekker liep. Vaak moest ik concluderen dat dit niet het geval was. Maar het gevoel als je de laatste zin leest is fantastisch.

Verder is de cover goedgekeurd en is ook de titel veiliggesteld. Het boek gaat dus niet drastisch veranderen, waar ik eerlijk gezegd wel een beetje bang voor was. Alleen de grootte kan veranderen. want mensen in mijn omgeving hebben aangegeven dat het lettertype en de grootte wat te klein is.

Nu is het zoeken en mensen contacten voor de promotiemailing. Veertig mensen zoeken is niet makkelijk, zeker niet als veel mensen in mijn omgeving niet veel lezen en het boek al hebben (ik heb het eerder laten drukken in eigen beheer door mensen die dat tegen een bedrag doen).

Ik kijk enorm uit naar het moment dat het voor iedereen bekend wordt. Ik heb de hoop dat er media zijn die interesse hebben in het boek, maar ik moet realistisch zijn en dan zijn die kansen niet heel groot. Maar wie weet, ik mag dromen.

Als u de promotiemail wilt ontvangen, kunt u dat aangeven via een reactie op dit bericht. U zult er geen spijt van krijgen.

Vriendelijke groeten en veel succes met uw eigen boek,

Daan


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Het is zover

(Bijna) klaar

Het begin